Vil du have motiverede elever?
Mangler du en motiverende ramme omkring din undervisning? Vil du se elever, som fordyber sig så meget i undervisningen, at de også i hverdagen vælger at arbejde videre med emnerne?
Så har du fundet det helt rigtige pædagogiske projekt!

Mission Konstantin er gamificeret kristendomsundervisning.
Det lyder teknisk, men det betyder bare, at motivationen til læring hentes fra de elementer vi kender fra spil. Gamificeret undervisning tager de motiverende elementer fra spil (brætspil, rollespil, konsolspil) og overfører det til undervisningsverdenen.

 

Projektet fik i 2019 Viborg Stifts initiativpris (link). DR lavede en række indslag om projektet: Radioens P4 lavede et kvarters indslag (hør det nedenfor) og TV-Avisen lavede et indslag (se det nedenfor). Kristeligt Dagblad bragte en artikel om det (link).

Indslag fra TV-Avisen:

SKAL VI LEGE KIRKE?

En artikel med inspiration og diskussion om, hvordan gamification kan skabe motiverende undervisning. Læs artiklen, klik her (åbnes i et nyt vindue).


Widget not in any sidebars

Jeg fik hjælp til at starte gamificering af min konfirmandundervisning i sommers. Jeg kan meget varmt anbefale det. Min egen energi steg væsentligt og konfirmanderne var hooked med det samme. De lavede planer og alliancer og strategier og lagde stor energi i at klare opgaverne og få gode point. Hvis du trænger til ny energi til konfirmanderne er disse idéer virkelig gode” (Christoffer Olesen)

Mission Konstantin er en spilbaseret ramme om undervisning i kristendom, hvad enten det drejer sig om en skoleklasse, teenklub eller konfirmander.

HVAD FÅR DU NÅR DU KØBER ADGANG?

Du modtager en fil med årsplaner, tre videoer, skemaer, PowerPoints, grafik, spillekort og meget mere.

MISSION KONSTANTINS HISTORIE
Undervisningsforløbet følger den romerske kejser Konstantins historie. Som en del af undervisningspakken får du blandt andet denne video, som kan vises til eleverne som introduktion til forløbet:

Projektet består også af gratis undervisningsvideoer, til dig som gerne vil lære at gamificere.
Uanset hvad din baggrund er – om du er skolelærer, sognemedhjælper, præst eller noget helt andet – så er disse videoer for dig. Her lærer du, ganske gratis, at tage dit eksisterende kompendie og gamificere det.
Herunder kan du se introvideoen, og resten af videoerne befinder sig på hjemmesiden Forkyndelse.dk (link):